Чому в різних країнах - різні релігії?

Релігій моного тому за час існування нашої цивілізації до різних народів приходили різні проповідники. Щоб дати цим людям знання про Бога і тим самим підвищити їх рівень свідомості. Причому в залежності від того на якому рівні були ці народи на такому рівні їм і пояснювалося розуміння Бога. Комусь потрібно було говорити, що вбивати це гріх. А кому-то, що кожна людина це частинка Бога і потрібно любити кожну живу істоту. Якісь проповідники в подальшому обожнювалися своїми послідовниками і популяризувалися, як наприклад Ісус, Будда і т. д. якісь немає. Потім послідовники на базі початкового навчання створювали свої відгалуження. Як наприклад в Християнстві Католики, протестанти і ще близько 1000 різних інших християнських сект.

Звідки взялися ці початкові проповідники або пророки? У священних писаннях Бог говорить, що через століття в століття він спрямовує до людей своїх представників, наділених необхідною могутністю, для того щоб вони могли донести слово Божезанепалим душам. Якби цього не було, то люди стрімко деградували б до рівня тварин, в своєму бажанні задовольняти ненаситні почуття.

Тому Все початкові релігії мають рацію, якщо вони проповідують любов до Бога. Зараз склалася унікальна ситуація, коли кожен може вибрати ту релігію, яка ближче до рівня його свідомості. Головне завжди пам’ятати, що Бог один і не належить жодній з релігії і жодному народу.

Олександр Іванов

На основі чого ви вирішили, що Бог один? Ви, може бути, здивуєтеся, але Бог християн і Бог мусульман два різних Бога

Андрій Карпиленко

Можливо він мав на увазі, що Бог один, але у кожного народу, і релігії свої методи і способи шанування. Може бути Бога і зовсім не існує, довести або спростувати ми не можемо, тому хочеш вір, хочеш ні. Я більше схиляюся до думки, що сучасна релігія, це всього лише еволюція світогляду людини, раніше блискавку, або виверження вулкана, можна було пояснити втручанням богів, а зараз фізикою - наукою




ЩЕ ПОЧИТАТИ